Bølgeskvulp på Læsø

Bølgeskvulp, yatzy, gåture, løbeture, cykelture, Wellness, massage, strand, finde rav og listen er endnu længere. Dette er bare et lille udsnit af den perfekte opskrift på en ferie. I ligningen mangler det allervigtigste: nemlig tiden med sin familie. 

Hverdagen føles nogle gange som en tåget affære. Du vandrer rundt og bruger meget af din tid på hverdagens praktikaliteter. Dit arbejde tager meget af din fritid. Huslige gøremål er medvirkende til, at du altid føler, du er bagefter. Fx den dårlige samvittighed over, at dit barn/børn er 85% af deres vågne timer i institution. 
Jeg skal ikke tænke for længe på det, før jeg rammes af vildrede over, at vi desværre har fået et samfund, hvor arbejdet er blevet den vigtigste faktorer i vores liv.

Ja, du tænker nok, hvorfor fanden gør han ikke noget ved det. 


Jeg holder egentlig meget af min hverdag. Jeg holder af, at jeg skal arbejde, være huslig og mest af alt være sammen med min familie. Hverdagen gør også, at ferierne for mig har en kæmpe betydning. Her kan jeg nemlig værne om det jeg elsker at gøre, når jeg vil gøre noget godt for mig selv og min familie.

Hele planlægningen op til en ferie er næsten det bedste af det hele. Du går rundt og tænker på alt det gode, hyggelige og sjove, der skal ske. Tanker fylder din krop med forventningsglæde, kærlighed og en dejlig spirende fornemmelse af frihed. 

Selvom jeg i skrivende stund er på Læsø, og den delvise flugt fra hverdagen er lykkedes, så er strukturen fra hverdagen med mig i bedste velgående. Den sædvanlige morgentur med hunden, morgente og meget mere. Selvom strukturen er ligesom hverdagen, er strukturen fyldt med nogle helt andre sanselige indtryk. Nu fyldes morgenturen med hunden med den skønneste havudsigt, solskin, frisk havluft og dvælen ved, at man kan tillade sig at stoppe op og nyde øjeblikket i stedet for at styrte afsted for, at nå at blive klar til næste ting på dagens gøremål. Som vi ofte siger på sønderjysk hjemme hos mig:  vi gie it å stræue (stræue = at skynde sig) 

Lige netop at kunne stoppe op og nyde øjeblikkene gør mine ferier til det kostbareste for mig og mit liv. 

Mikkel@MFWblog.dk

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg min blog

Få den nyeste blog på mail