Livets etapeløb

Bekymringerne hober sig op. Bægret er tæt på at blive fyldt op. Det er ligesom den tungeste tåge, der lægger sig så sigtbarheden kun er en meter frem. Jeg kører op ad det ene bjerg efter det andet. På toppen letter tågen sig altid, men på vej ned kommer den lige så roligt snigende igen. Uforudsigelig.

Nogle gange er vejen uigennemskuelig, men på mirakuløs vis kommer jeg altid frem. Selvom det til tider er så tåget, at jeg ikke en gang kan se min egen næsetip.

Bekymringer er noget, som altid har fyldt for mig. Det har været en tro følgesvend i mit liv. Dog er jeg begyndt (prøver når overskuddet er til det), at lade være med at bekymre mig om fortiden, da den er gået og jeg intet kan stille op med de bekymringer mere. Det er nemmere sagt end gjort, men jeg øver mig. 

Noget andet jeg også øver mig på og det, jeg er mest udfordret på er: 

Fremtidens bekymringer. 

Jeg er som oftest god til at tage sorgerne på forskud.  Det er egentlig noget jeg er ked af – at jeg oftest tyer til, da jeg kommer til at gå glip af nogle glæder og at nogle små ting kommer til at fylde alt for meget i mit sind.

Kampen med at ændre mit mind-set er i gang. Jeg ved, det bliver en af de længere bjergetaper, men jeg håber, at jeg kan gå fra den tunge sprinter til at være den lette bjergrytter, som nyder at cykle op og ned ad bjergene. Tanken om at kunne. Iføre sig den prikkede bjergtrøje fordi jeg har fået ændret mine tanker om bekymringerne ville være så stort. Gøre det muligt at ændre bekymringerne til energi, glæde og fart til cyklen – det ville være helt fantastisk. Wow sikke en tanke!

Lige nu er jeg i træningslejr, hvor jeg cykler nogle småture op og ned. Jeg prøver at sætte fart nogle dage, men andre dage er jeg virkelig tung i røven.

Men Hey – Jeg har erkendt, at det er noget jeg skal træne på. Jeg ved, at træningen giver energi, hvis jeg er vedholdende nok. 

Så erkendelsen er faktisk den første etape i mit kommende etapeløb, så jeg er trukket i træningstøjet. 

Mfwblog.dk

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg min blog

Få den nyeste blog på mail