Løbende drømme

Jeg gjorde det.

Hvor er det vildt.

Kunne jeg virkelig skrive vestkystløbet på mit CV? Ja, det kunne jeg.

VILDT

Målene om at løbe Tulipanløb og Vestkystløb er nu indfriet. Følelsen af stolthed, ærefrygt, ydmyghed og meget mere fylder mit sind. Målene blev sat, da drømmene var store og med en snert af, at være temmelig urealistiske. Urealistiske i den henseende, at jeg aldrig har kunne holde mig selv til ilden med sådan et projekt før.

For et års tid siden sad jeg og læste sportscitater, da jeg elsker citater. Citater kan sige mere end tusinde ord ved blot en sætning.

Et af de citater, som virkelig satte tankerne i gang hos mig for et år siden, var følgende:

Sanne Ekelund og jeg efter vestkystløbet 2019. Stor tak til Sanne for opbakningen.

”Lad ikke dét, du ikke kan, komme i vejen for det du vil” – John Worden

Lige netop dette citat grublede jeg meget over. Skulle jeg virkelig lade mig begrænse af manglende selvtillid om min egen kunnen, stå i vejen for mig selv?

Et af mine største ønsker har altid været, at jeg kunne løbe fem kilometer. Hvis drømmen skulle være stor, så ville jeg gerne kunne løbe Tulipan- og Vestkystløbet.

De ruter jeg havde sat mig for, var ikke de ruter jeg løb. Da jeg satte målene lagde jeg meget forsigtigt ud. Frygten for at fejle var stor. Målet var at løbe 4 km til Tulipanløbet og 4,6 km til Vestkystløbet. Det endte med at det blev de lange ruter til begge løb.

I skrivende stund bliver jeg fanget af nye personlige udfordringer, som jeg gerne vil granske. Udfordringer, hvor jeg skal rykke mig fra, at lade mig selv stå i vejen for det, jeg egentlig gerne vil. Hvilke udfordringer jeg skal i gang med nu, det ved jeg ikke.

 
Jeg må indrømme, at jeg er blevet ramt af, at jeg vil gøre noget godt for mig selv og ikke mindst min omverdenen i en større grad end jeg troede, jeg besad. Jeg vil gribe livet, og leve det på bedst mulig måde uden at sætte begrænsninger for mig selv hele tiden.

Motionsformen løb er kommet for at blive – vildt nok, at jeg skriver det nu.

Næste løbedrøm er, at løbe et halv maraton i 2020 sammen med nogle gode venner. Hvis du føler dig inspireret til at løbe med, så skal du ikke lade noget stå i vejen for dette – du er hjertens velkommen. Planen i skrivende stund er at løbe H.C. Andersen halvmaraton. KOM GLAD.

”Lad ikke dét, du ikke kan, komme i vejen for det du vil” – John Worden

Glædelig fredag derude

Mikkel@mfwblog.dk

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg min blog

Få den nyeste blog på mail