Mest af alt holder jeg af hverdagen

Hvad skete der der! Vækkeuret toner ud i soveværelset. BIP BIP BIP. Den rungende og hjerteskærende lyd minder en om, at ferie er slut. 

Slut med at vågne når man vil (eller når ens datter mener, man skal op). Slut med at være sent oppe, slut med at gøre lige hvad man vil. Hverdagens trivialiteter banker på døren. Arbejdet, madpakker, stres om morgenen og meget mere. 


Skulle man bare rejse væk fra det hele? Smide alt og flygte fra hverdagens stres og jag. Hvor skal man egentlig flygte hen? Skal det være til et andet land, by, eller en øde ø? 
Spørgsmålene er mange.

Hvad vil jeg egentlig flygte fra? Er det huset og de mange gøremål, der følger med? Er det jobbet der tager for meget af ens tid? Eller hvad er det egentlig? 

Drømmen om en anden tilværelse er næsten altid lyserød. Tænk hvis jeg boede der? Tænk hvis jeg havde det job?

BIP BIP BIP

Hverdagen kalder. 


Jeg holder af hverdagen 
Mest af alt holder jeg af hverdagen 
Den langsomme opvågnen til den kendte udsigt 
der alligevel ikke er helt så kendt 
Familiens på en gang fortrolige og efter søvnens fjernhed fremmede ansigter Citat Dan Türell

Jeg er egentlig taknemmelig for mit liv og min hverdag. Jo, jeg drømmer og drømmer, men jeg er taknemmelig over, at jeg har en skøn hustru, som jeg vågner op sammen med hver evig eneste dag. En opvågning, et syn og en følelse der fylder en med glæde. 
Jeg bor i det skønneste hus, som vi som familie har været med til at forme, skabe og bygge. Jeg har den mest utrolige, livsglade, nysgerrige guldklump af en rask datter. 
Vi skal huske, at vi tit har det utrolig godt, og at de drømme vi har desværre sænker et negativt slør over, hvordan vi virkelig har det. Jeg tror på, at hvis vi kigger dybt ind, og har fokus på, hvad der virkelig betyder noget for det liv vi fører, så har vi det egentlig meget godt.

BIP BIP BIP – STÅ NU OP MIKKEL

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg min blog

Få den nyeste blog på mail